به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، روزنامه الاقتصادیة چاپ عربستان که نزدیکی کامل به خاندان وهابی آل سعود داردنوشت: پایگاه اینترنتی حسن صفار سرشار از نکات تعجب انگیز است از خطبه های نماز جمعه گرفته تا سخنان او در مناسبت های مختلف که به هیچ وجه نشان دهنده حسن نیت او نمیباشد! این روزنامه در مقاله خود با اشاره به شیخ صفار ابراز داشت: برخی صداها در داخل کشور به صدای آخوندهای ایران تبدیل شده اند و مردم را به بحران داخلی تحریک میکنند.
این روزنامه از موضع شیخ صفار در مورد ادعای وزارت کشور در مورد کشف یک شبکه جاسوسی انتقاد کرده است. انتقاد روزنامه سعودی در حالی است که وزارت کشور عربستان هیچ مدرکی دال این شبکه جاسوسی که مدعی است از ایران هدایت می شود ارائه نکرده است.
شیخ حسن الصفار در مورد خبر کشف شبکه جاسوسی توسط وزارت کشور گفته بود که این خبر فقط برای مشغول کردن افکار عمومی و تسویه حساب با افراد مشخص است.
نویسنده این مقاله در روزنامه عربستانی همچنین سخنان شیخ صفار در مورد نظام های سیاسی منطقه را مورد انتقاد قرار داده و گفته این سخنان موجب تعمیق شکاف سیاسی و اختلاف های طایفی میان ملت ها میشود و موجب میشود هرگونه اختلاف سیاسی نیز به حساب درگیری مذهبی گذاشته شود.
یکی دیگر از سخنان شیخ صفار که مورد انتقاد نویسنده قرار گرفته این است که: ادامه دادن به زورگویی و لجاجت در برابر خواسته های مردم، سودی برای دولت ها ندارد. نویسنده در پاسخ به این سخن میگوید: من در منطقه هیچ دولت زورگویی به جز ایران نمیبینم(!!!) و اگر منظور شیخ صفار دولت دیگری بوده باید بگوید.
این روزنامه همچنین در اتهامی جالب توجه، سخنان شیخ صفار را موجب ریخته شدن خون افراد بی گناه در عوامیه و قطیف و بحرین میداند و وی را متهم به تخریب و فتنه انگیزی و تحریک میکند و میگوید: بیان چنین سخنانی موجب ایجاد فتنه و تحریک مردم میباشد.
این حملات روزنامه عربستانی در واقع ادامه حملات رسانه ای علیه بیش از 170 شخصیت شیعی این کشور از جمله شیخ صفار میباشد.
تنها جرم این افراد امضای دو بیانیه در محکوم ساختن ادعای وزارت کشور در مورد کشف شبکه جاسوسی میباشد. امضا کنندگان این دو بیانیه که در بین آنها ده ها روحانی و کارمند به چشم میخورد مورد بازجویی قرار گرفته و بسیاری از آنها نیز از عربستان ممنوع الخروج شده اند. و در همین راستا دستگاه های امنیتی، شیخ صفار را قبل از دیدار اخیرش با وزیر کشور به مدت 25 روز ملزم به حضور در پایتخت کرده بودند.
به نظر می رسد، این موضع انفعالی روزنامه عربستانی، ناشی از به حرگت درآمدن بخش های بیشتری از جامعه عربستان در اعتراض به سیاست های ظالمانه آل سعود باشد.